Froteest voodilinad soodusmüük. Kliki siia!

Rätikud lastele

Lapsevanemad seisavad laste kasvatamisel silmitsi paljude mõistatustega ja üks neist on see, millised rätikud sobivad lastele kõige paremini. Soovime oma väikestele parimat, kuid mitte alati pole kõige kallim rätik see, mis kõige paremini hoolitseb väikese naha eest. Turg pakub äärmiselt laia valikut laste rätikuid, kuid ei tasu kulutada ja jälitada värve ega keerukaid kujundusi. Ujumine on lõbus ja meeldiv, kui valite oma lapsele kvaliteetse, pehme naturaalsest kiust rätiku.

Millised omadused peavad laste rätikutel olema?

Tekstiilide puhul peaks esmatähtsaks olema väikeste ohutus, nii et lapsele sobival rätikul peaksid olema teatud omadused. Arutame lühidalt, millele on kõige olulisem tähelepanu pöörata ja miks see on oluline.

Lastele mõeldud pehme rätik pole mitte ainult meeldivam, vaid ka ohutum. Väikeste nahk on tundlikum ja pärast suplemist võib seda kergemini kahjustada, kiiremini ärritada. Selle tulemusena peaksid lastele mõeldud rätikud olema pehmed, õrnad, hüpoallergeensed. Parim on valida vannitoa tekstiilid kvaliteetsetest kiududest, näiteks kammpuuvillast. Ärge unustage ka seda, et lapse rätikut tuleb mitu korda pesta, nii et kangas peaks olema vastupidav ja säilitama oma omadused pesemise ajal.

Laste rätikute disain on sageli ülehinnatud. Vanemad arvavad, et värviline rätik, mis on kaunistatud loomade või superkangelastega, muudab suplemise lihtsamaks, kuid tegelikkuses rätiku karm ja ebameeldiv puudutus põhjustab selle, et lapsele ei meeldi pesemine. Niisiis, rätiku disain annab suplemise suhtes tavaliselt ainult lühiajalist imetlust ja kui soovite pikemat mugavust tagada, otsige kvaliteetseid ja naturaalsest kiust rätikuid.

Samuti on väga oluline rätiku imavus. Kvaliteetne laste rätik peaks õrna puudutusega kiiresti naha pinnalt niiskust imama. Kohevad rätikud on võimelised imama rohkem vett ja sellised kiud nagu puuvill, bambus eristuvad suurepärase imavusega. Samal ajal ei suuda sünteetilised rätikud olla sama tõhusad kui naturaalsest kiust tooted.

Kui plaanite puhkust mere ääres või päeva järve ääres, tuleb kiiresti kuivav rätik kasuks. Väikelastele meeldib eriti ujuda avatud veekogudes, kuid pärast kaldale jõudmist tuleks nad soojendada rätikuga. Kahjuks ei kuiva mõned neist piisavalt kiiresti ja neid tervitab soojuse asemel uuesti kasutades ebameeldiv külm ja niiske rätik.

Rätikud lastele | Rätikud | Nostrahome

Lihtne hooldus on veel üks laste rätiku kasulik omadus. Pole saladus, et väikesed lapsed ei hooli puhtusest väga, seega nende rätikuid, voodipesu ja riideid tuleb üsna sageli pesta. Pöörake tähelepanu rätiku hooldamise ja pesemise soovitustele. Kõige mugavam on valida sellised tekstiilid, mida saab pesta pesumasinas, kartmata kõrgemaid temperatuure.

Kuidas erinevad laste rätikud täiskasvanutele mõeldud rätikud?

Meie, täiskasvanud, armastame ka hellust, pehmust ja soojust, kuid vajadusel võime sellega ka taluda. Lapsed on selles osas palju vähem tolerantsed, nii et kompromisse ei saa olla. Lisaks on väga oluline, et pisike tunneks end mugavalt nii suplemise ajal kui ka pärast seda - see aitab kujundada häid isikliku hügieeni harjumusi.

Parim on valida keskkonnasõbralikud naturaalsest kiust rätikud, mis ei põhjusta allergilisi reaktsioone ega ärrita tundlikku laste nahka. Puuvill või bambus on suurepärane valik, samuti nende kiudude segu - bambusest rätikud, mis ühendavad häid omadusi. Pöörake tähelepanu rätiku sertifitseerimisele. Laste nahk võib olla tundlikum, seetõttu on soovitatav osta tekstiile OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifitseeritud kangast, mis ei kasuta töötlemisprotsessis kahjulikke aineid.

Lühidalt, kui me räägime looduslikest kvaliteetsetest tekstiilidest, siis tegelikult on laste ja täiskasvanute rätikute suurim erinevus... suurus! Ja meie e-poest leiate äärmiselt laia valiku erinevas suuruses ja värvuses rätikuid. Avastage meie vannitoatekstiilide valik kogu perele väga soodsate hindadega!

Seotud kaubad

avatar