Soodusmüük sünnipäeva puhul! 9. - 22. september 25% allahindlus koodiga NOSTRAHOME33 *Allahindlused ei summeeru

Voodipesu eelised nahale ja juustele

Uni pole mitte ainult keha puhkus, vaid ka loomulik iluvahend. "Iluuni" – seda väljendit on ilmselt kuulnud kõik, kuid vähesed arvavad, et unel on tõesti otsene mõju meie välimusele. Kui soovite säravat ilu, ei ole vaja mitte ainult head und, vaid ka õiget voodipesu. Kas teadsite, et voodipesu võib aidata kaasa ka naha ja juuste ilule? Lugege edasi, et teada saada, kuidas ja millist voodipesu valida.

Teie nahk vajab puhkust

Teie nahk uueneb une ajal, seega on oluline seda protsessi mitte häirida. Seetõttu on kõige parem valida naturaalsest kiust voodipesu koos pehme kangaga, näiteks puuvillasatiinist, siidist või bambusest voodipesu. See on hingav ja õhku läbilaskev ning selle looduslikud antiseptilised omadused aitavad vältida nahaärritust ja allergilisi reaktsioone. Vältige eelkõige sünteetilisi kangaid, sest need koguvad niiskust, luues mikroobide kasvupinna, mis võivad kahjustada ka teie nahka.

Pöörake erilist tähelepanu padja kangale - see peaks olema väga sile, hästi istuv ja kortsuvaba. Meie näonahk peab vastu pidama kõige karmimatele väljakutsetele (alates meigist kuni karmide ilmastiku tingimusteni), mis muudab selle tundlikumaks ja seda võib kergemini kahjustada hõõrdumine. Pehme, naturaalsest kiust voodipesu sobib kõige paremini, et aidata teie nahal lõõgastuda ja hooldada teie ilu.

Teisest küljest, kui te ei hoolitse õige voodipesu eest, võite saada vastupidise tulemuse. Halva kvaliteediga voodipesu võib põhjustada naha punetust, sügelust, dermatiiti või aknet. See ei ole seda riski väärt!

Kuidas hoolitseda oma juuste eest magamise ajal?

Kui te arvate, et voodipesu ei mõjuta teie juukseid, siis te eksite väga. Erinevad kangad võivad teie juukseid säästa või tekitada märkimisväärset kahju. Sama reegel kehtib ka siin - valige looduslikest kiududest voodipesu, mis imab ja aurustab niiskust kiiresti. Niiskuse võimalikult kiire eemaldamine on väga oluline, sest see muudab juuksed kahjustuste suhtes haavatavamaks.

Voodipesu eelised nahale ja juustele | Voodipesu | Nostrahome.ee

Nagu nahk, kannatavad ka juuksed hõõrdumise all, seega on kõige parem valida pehme, sileda ja pehme kangaga voodipesu. Karedaid kangaid tuleks vältida, sest pidev hõõrdumine une ajal võib põhjustada juuste lõhenemist, murdumist või isegi juuste väljalangemist. Kui soovite hoida oma juuksed läikivad ja terved, valige magamiseks satiinist voodipesu või makosatiinist voodipesu - sellel on suurepärased omadused ja see on äärmiselt sile. Padjapüüri libe pind aitab vältida juuste takerdumist une ajal, mis vähendab ka juuste kahjustamise võimalust.

Ilu une saladused

Uni aitab meil puhata ja taastuda, kuid see aitab ka meie kehal taastuda. Hea ja kvaliteetne uni on meie välimuse (ja ilu) jaoks ülimalt oluline, kuid me ei tohi unustada, et magamise ajal puutume kokku keskkonnateguritega. Üks neist on voodipesu, mille vale valikul võivad olla tõsised tagajärjed mitte ainult ilule, vaid ka heaolule või isegi tervisele.

Kui soovite ärgata pärast head ööd värskena ja hästi puhanud, investeerige kvaliteetsesse voodipesusse. Kõige tähtsam on valida naturaalsest kiust katted, puuvillane satiin või bambusekangas hoiab teie naha pehme. Naturaalsest materjalist voodipesu on väga imav ja aurustab niiskust kiiresti, sest see on hingav. Sellel on suurepärased hüpoallergeensed omadused, mis vähendab allergiliste reaktsioonide või nahaärrituse tõenäosust, samuti pakub see mikroobidele vähem soodsat keskkonda.

Mako satiin on naturaalsest puuvillast valmistatud ülikõrge kvaliteediga kangas, mis sobib ideaalselt heaks ööuneks ning naha ja juuste hooldamiseks. Mako satiin tervitab teid värske ja võluvalt pehme pinnaga ning täiusliku istuvusega. Valige meie poest endale mako satiinist voodipesu komplekt ja nautige tõeliselt ilusat und - selles voodipesus magamine on mõnus nii kehale kui ka hingele.

Seotud kaubad

avatar