Froteest voodilinad soodusmüük. Kliki siia!

Mida tuua soolaleivaks?

Soolaleivapidu on rõõmsate emotsioonide ja lõbusate kingituste aeg. Kas mõtled, millega üllatada hiljuti kolinud inimest? Otsid midagi kasulikku ja tõesti vajalikku, kuid kardad, et teed vea? Kodutekstiilid on alati suurepärane kingiidee, mis rõõmustab ja tuleb kasuks. Siin on mõned ideed soolaleivaks. Ja mis veelgi parem, see kõik on leitav meie e-poest!

Voodipesu suurepärase puhkuse tagamiseks

Kolimine on väga stressirohke, seega hindavad hiljuti kolinud inimesed väga head und. Kuid kuidas saab hea une ilma õige voodipesuta? Seepärast on uus voodipesu komplekt alati hea ja kasulik kingitus. Vali kvaliteetse kangaga komplekt, näiteks naturaalsest puuvillasatiinist või makosatiinist. Ja kui oled disaini suhtes kõhklev ja kardad riskida, on klassika alati kindel valik. Valge voodipesu sobib ideaalselt mis tahes sisustusstiiliga, samas kui heledaid pastellvärve on väga lihtne kombineerida.

Hubane pleed

Uude koju sisseelamiseks kulub aega ja sageli unustatakse väikesed asjad lihtsalt ära. Kolimisega kaasnevate vaevuste ajal unustatakse tihtipeale ära ka pleed, mida on tõesti vaja - see on ju hubasuse allikas. Tekk on samuti suurepärane kingitus, mis tekitab sooje emotsioone.

Vali kvaliteetne pleed, et saada kingitus, mis on vastupidav ja hea väljanägemisega. Ideaalsed on naturaalses koostises villast valmistatud pleedid. Uus-Meremaa villast pleedid on praktiline valik, samas kui luksust otsivatele inimestele meeldivad meriinovill ja kašmiir. Igapäevaseks kasutamiseks on parimaks valikuks üksikud pleedid (140x200 cm), mida on lihtne sobitada diivanipatjadega.

Mida tuua soolaleivaks? | Voodipesu | Nostrahome.ee

Rätikud - praktiline ja luksuslik kingitus

Rätikute komplekt on veel üks suurepärane kasulik kingituse idee hiljuti kolinud inimestele. Kvaliteetsed, pehmed ja õrnad rätikud tulevad kindlasti kasuks, kui mitte võõrustajatele endile, siis nende külalistele. Kõige parem on valida kvaliteetsemad rätikud, mis on valmistatud kohevast kammitud puuvillast või bambuskiust. Sobitage värvus vannitoa sisustusega ja kui kõhklete, valige valged või kreemjad ühevärvilised rätikud.

Meie valikus on lai valik rätikuid ning kahe- ja kolmeosalisi komplekte, mis tarnitakse kenasti paelaga seotult, nii et te ei pea pakendamise pärast muretsema. Looduskiududest rätikud on väga praktilised, kergesti pestavad ja vastupidavad, mistõttu on need üks kõige praktilisemaid kingitusi nii hiljuti kolinud inimestele kui ka lähedastele ning sobivad igaks olukorraks.

Hommikumantel - kodus hubaseks aja veetmiseks

Kui hiljuti kolinud inimesed on lähedased, on hommikumantel alati meeldiv üllatus. See ei ole lihtsalt rõivas, vaid hubane riietus muretu aja veetmiseks kodus. Hommikumantlid on sageli mitmekülgsed, seega sobivad need nii meestele kui ka naistele ning neid on lihtne mõõta. Klassikaline valik on valge hommikumantel, mida seostatakse puhkuse, lõõgastumise ja luksusega. Värvi armastajatele on meil ka värvilisi hommikumantleid, mis kindlasti teile meeldivad.

Kõige parem on osta naturaalsest puuvillast valmistatud hommikumantel, mis on nahale õrn, mitteärritav ja mitte allergiat tekitav. See imab niiskust ja laseb õhku läbi, mistõttu kuivab see kiiresti - need omadused on olulised, et hommikumantel oleks pärast suplemist mugav, soe ja hubane.

Meeldivad pisiasjad kööki

Kui otsite väikest ja praktilist kingitust, on köögitekstiilid ideaalne kingitus hiljuti kolinud inimestele. Selleks võib olla lapp või lappide komplekt, köögirätik või köögimatt. Köögitekstiilide peamine ülesanne on hästi vett imada, seega valige naturaalsed kiudained, puuvill sobib ideaalselt. Need lapid teevad oma tööd hästi ning näevad ka head välja.

Kuna meil on suur valik tooteid, on lihtne kokku panna sobiv komplekt köögirätikuid või vahvelkangast lappe. Selline kingitus on kasulik igale koduperenaisele, kellele meeldib köögis aega veeta ja kes soovib oma uude kööki ka uusi tekstiile.

Seotud kaubad

avatar